Течността, от която се нуждаете, за да се изпари с Bovaping

Vapoter течност, която ви харесва и която ви подхожда е от съществено значение за улесняване на преминаването от традиционната цигара към електронната цигара. Ето защо изборът на течност е също толкова важен, колкото и изборът на вашия модел за електронна цигара. В зависимост от използвания материал и желаната мазилка, трябва да се вземат под внимание 3 критерия, за да се знае коя е-течност да се избере: съставът PG / VG, дозировката на никотина и аромата.

Какъв аромат на e-liquid да избере да започне?

Очевидно е, че всеки нов пара първо ще търси е-течен вкус възможно най-близо до този на тютюна. Някои е-течности без пропиленгликол, е-течности VG са доста добри в имитирането на някои от основните характеристики на най-известните цигари, но никаква е-течност не може да възпроизведе вкуса на горящия тютюн: затова не очаквайте да откриете точен вкус на "вашите" цигари. Веднага след като вкусовите рецептори станат малко по-функционални, вкусовете бързо се превръщат в по-екзотични, гурме или пикантни течности ... Това е един изцяло нов сензорен свят, който се отваря за вас: оценявайте! Дори ако всички вапери не са започнали с „тютюни“, това е огромното мнозинство. Логично ние искаме да се доближим до чувствата на цигара в началото. И накрая постепенно се отклоняваме от умора или любопитство.

Какви предпазни мерки трябва да вземете с никотиновите е-течности?

Повечето е-течности съдържат никотин, токсично вещество при поглъщане (оттук и наличието на пиктограма върху флаконите). Това не са безвредни продукти и е важно да се вземат някои предпазни мерки, за да се избегне евентуална авария. При работа с никотинови течности, ръцете трябва да бъдат защитени, тъй като никотинът лесно се абсорбира през кожата. Е-течност, когато не се използва, трябва да се съхранява на недостъпно за деца място и да се заключва, ако е възможно. Това е най-важният момент в живота ви като защитник на децата: защита на децата от контакт с никотинова течности. В случай на контакт с кожата, промийте засегнатата област с чиста вода. При поглъщане незабавно изплакнете устата и се обадете в център за контрол на отравяне или лекар.